• Головна
  • Війна
  • Велика Британія передала ЗСУ 15 тисяч комплектів для екстремальних холодів

Велика Британія передала ЗСУ 15 тисяч комплектів для екстремальних холодів

Велика Британія передала ЗСУ 15 тисяч комплектів для екстремальних холодів

Велика Британія передала ще 900 генераторів

Велика Британія передала Україні понад 900 генераторів і відправила ЗСУ приблизно 15 000 наборів комплектів для екстремальних холодів, включаючи одяг для холодної погоди, спальні мішки та утеплені намети.

Про це повідомляє УНН з посиланням на Міноборони України.

«Ми вже взяли на себе зобов’язання — надати військової допомоги на суму, яка дорівнює або перевищує 2,3 мільярди фунтів стерлінгів, які ми витратимо цього року. Ми уклали велику угоду, щоб підтримувати поточні постачання артилерійських снарядів і продовжуватимемо оновлення українських запасів ППО та інших ракет. Там, де у нас є обладнання, яке ми можемо подарувати, ми замінимо з наших власних запасів, інше придбаємо разом із нашими союзниками. Сполучені Штати приєдналися до величезного рівня підтримки, у тому числі — члени ЄС. І, зокрема, Польща, Словаччина та країни Балтії», — заявив міністр оборони Великої Британії Бен Воллес.

Нагадаємо, Велика Британія надасть Україні гелікоптери Sea King. Передачу Україні трьох гелікоптерів Sea King нещодавно підтвердив британський міністр оборони Бен Воллес. Лондон уже навчив 10 українських екіпажів гелікоптерів і найближчим часом передасть Україні гелікоптери Sea King.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності