• Головна
  • Війна
  • У Чорному морі росіяни тримають три кораблі з 20 ракетами «Калібр»

У Чорному морі росіяни тримають три кораблі з 20 ракетами «Калібр»

У Чорному морі росіяни тримають три кораблі з 20 ракетами «Калібр»

Водночас в Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації, утримуючи на бойовому чергуванні до 2 кораблів

У суботу, 24 грудня, на бойовому чергуванні у Чорному морі перебувають 11 російських кораблів, з них три носії крилатих ракет «Калібр». Їх загальний залп – 20 ракет.

Про це Військово-морські сили Збройних Сил України повідомляють у Facebook.

Водночас в Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації, утримуючи на бойовому чергуванні до 2 кораблів. Натомість у Середземному морі – 9 ворожих кораблів, з них 5 носіїв крилатих ракет «Калібр», загальний залп – 72 ракети.

«За добу в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 30 суден, з них 2 судна рухалось з протоки Босфор; до Чорного моря – 25 суден, з них 10 суден продовжили рух у напрямку протоки Босфор», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що росія продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 року (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS), на цивільних суднах в акваторії Азовського моря.

Нагадаємо, російська армія вкотре цинічно обстріляла звільнений від окупації Херсон. Прильоти сталися в центрі міста. Наразі відомо, що 58 людей отримали поранення внаслідок обстрілу Херсона. З них 18 — у важкому стані, повідомив керівник ОВА Янушевич. Щонайменше 8 людей загинули.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності