• Головна
  • Війна
  • Ситуація на фронті: ворог атакував в районі 10 населених пунктів, ЗСУ вдарили по загарбниках біля Чаплинки

Ситуація на фронті: ворог атакував в районі 10 населених пунктів, ЗСУ вдарили по загарбниках біля Чаплинки

Ситуація на фронті: ворог атакував в районі 10 населених пунктів, ЗСУ вдарили по загарбниках біля Чаплинки

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка, Червонопопівка і Серебрянське Луганської області та Верхньокам’янське, Підгородне, Бахмут, Опитне, Курдюмівка, Красногорівка та Мар’їнка Донецької області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Протягом доби противник завдав 4 ракетних та 60 авіаційних ударів, а також здійснив понад 80 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. В результаті цих ударів постраждали цивільні інфраструктура та населення.

Ворог продовжує зазнавати втрат, підтверджено ураження пункту постійної дислокації противника 18 грудня поточного року в районі населеного пункту Чаплинка Херсонської області. Інформація щодо загиблих та поранених окупантів уточнюється.

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки та 6 ударів по позиціях зенітно-ракетних комплексів ворога. Силами протиповітряної оборони минулої доби було збито два ворожих гелікоптери.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили склад боєприпасів, 3 пункти управління та 3 райони зосередження живої сили противника.

Нагадаємо, за даними розвідки, путін тричі відкладав терміни початку вторгнення російських військ на територію України.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності