• Головна
  • Війна
  • Ситуація на фронті: ЗСУ тримають оборону на сході та завдають противнику серйозних втрат

Ситуація на фронті: ЗСУ тримають оборону на сході та завдають противнику серйозних втрат

Ситуація на фронті: ЗСУ тримають оборону на сході та завдають противнику серйозних втрат

За добу Сили оборони збили 17 ворожих безпілотників

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Верхньокам’янське, Спірне, Яковлівка, Бахмут, Біла Гора, Курдюмівка, Новобахмутівка, Мар’їнка і Новомихайлівка на Донеччині.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Противник продовжує зазнавати втрат. Зростає кількість загиблих окупантів серед мобілізованих Курської області, про що свідчать місцеві засоби масової інформації. Крім того, через інформацію про людські втрати, війну в Україні все менше підтримує молоде покоління росіян. В місті Курськ та області поширюються чутки про можливе вторгнення Збройних Сил України. У звʼязку з цим, триває фортифікаційне обладнання оборонних позицій у прикордонних з Україною районах.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 22 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 4 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника.

За минулу добу наші воїни збили 14 ударних дронів типу «Shahed-136», один БпЛА «Орлан-10» та ще 2 ворожі безпілотники, тип яких уточнюється.

Підрозділи українських ракетних військ і артилерії за минулу добу уразили пункт управління, 3 райони зосередження особового складу, район зосередження артилерії та склад боєприпасів окупантів.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності