• Головна
  • Війна
  • Ситуація на фронті: окупанти атакують на сході, ЗСУ приземлили два ворожі літаки

Ситуація на фронті: окупанти атакують на сході, ЗСУ приземлили два ворожі літаки

Фото: 103-тя окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних сил України
Фото: 103-тя окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних сил України

Сили оборони нанесли точний удар по окупантах у Сватовому

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Новоселівське, Білогорівка Луганської області та Серебрянка, Верхньокам’янське, Білогорівка, Яковлівка, Первомайське, Опитне, Невельське, Красногорівка Донецької області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

На тимчасово зайнятій території Луганської області окупанти здійснюють так звану «націоналізацію» майна агропромислових підприємств. Зокрема, у населеному пункті Білокуракине вивозять урожай та техніку з місцевих агрофірм.

Противник продовжує зазнавати втрат. Підтверджено ураження району розташування одного з підрозділів російських окупаційних військ у місті Сватове Луганської області. За попередньою інформацією, втрати ворога складають до 20 військовослужбовців загиблими та понад 30 — пораненими.

На тимчасово зайнятій території Херсонської області зафіксовано посилення противником адміністративно-поліцейського режиму, у зв’язку з чим сплановано заміну окремих підрозділів збройних сил російської федерації на підрозділи росгвардії.

Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала 3 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

За минулу добу Сили оборони України збили ворожі літаки Су-25 та Су-24.

Нагадаємо, росіяни вивезли з Нової Каховки всіх активних колаборантів.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності