• Головна
  • Війна
  • У розвідці розповіли про результати роботи «Супутника Притули»

У розвідці розповіли про результати роботи «Супутника Притули»

У розвідці розповіли про результати роботи «Супутника Притули»

Розвідники виявили близько 2 600 одиниць ворожої військової техніки

Українська розвідка провела космічну радіолокаційну розвідку близько 150 районів розташування російських військ на тимчасово окупованих територіях, у самій рф та на територіях її союзників.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України української розвідки.

Так, вдалося виявити та підтвердити близько 2 600 одиниць ворожої військової техніки. Йдеться про танки, САУ, ББМ, вертольоти, ОТРК «Іскандер», ЗРК «С-300», ЗРГК «Панцир-С1», ворожі РЛС, понтонні переправи, катери та намети у місцях розташування ворожих підрозділів.

«Це стало можливим завдяки співпраці з БФ Сергія Притули, який передав у розпорядження українських розвідників супутник ICEYE, а також контрактний доступ до бази даних сузір’я SAR-супутників», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що отримані за допомогою супутника дані дозволили ефективно визначати приховане розміщення ворога у лісових насадженнях за будь-якої погоди та вночі.

Нагадаємо, начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов один із небагатьох, хто дає точні прогнози щодо тих чи інших подій в ході повномасштабного російського вторгнення. Про передбачення очільника ГУР читайте у матеріалі LVIV.MEDIA.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності