• Головна
  • Війна
  • Ситуація на фронті: ворог укріплює оборонні рубежі вздовж дороги Каховка — Мелітополь

Ситуація на фронті: ворог укріплює оборонні рубежі вздовж дороги Каховка — Мелітополь

Ситуація на фронті: ворог укріплює оборонні рубежі вздовж дороги Каховка — Мелітополь

ЗСУ тримають оборону на сході

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Спірне, Берестове, Бахмут, Курдюмівка, Північне, Новобахмутівка, Красногорівка, Первомайське, Невельське і Мар’їнка на Донеччині.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Спостерігається додаткове обладнання противником оборонних рубежів уздовж ділянки автошляху Каховка — Мелітополь, у Херсонській та Запорізькій областях.

У місті Севастополь на базі одного з навчальних закладів триває підготовка операторів безпілотних літальних апаратів як російського, так і іранського виробництва. Термін підготовки зазначених фахівців складає до трьох тижнів. На цей час готується близько 30 військовослужбовців.

Окупаційні війська продовжують зазнавати втрат. Так, у населеному пункті Каланчак Херсонської області в місцевій лікарні не вистачає ліжкомісць для розміщення поранених загарбників. А до населеного пункту Великі Копані протягом попередньої доби доправлено близько 40 поранених окупантів.

За уточненою інформацією, 21 листопада поточного року у Запорізькій області підтверджено знищення ворожих зенітного ракетного комплексу С-300 та 5 одиниць військової техніки різного типу в районі населеного пункту Пологи, Окрім того, 40 військовослужбовців отримали поранення. Неподалік Веселого Запорізької області було знищено блокпост окупантів, 15 військовослужбовців отримали поранення різних ступенів тяжкості. У Мелітополі втрати противника склали до 30 осіб пораненими.

Українська авіація протягом минулої доби завдала 3 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки окупантів, а воїни ракетних військ і артилерії уразили пункт управління противника.

Нагадаємо, вчора, 22 листопада, Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності