• Головна
  • Війна
  • Ввечері 15 листопада росія випустила понад 90 ракет та більше десяти ударних безпілотників — Генштаб

Ввечері 15 листопада росія випустила понад 90 ракет та більше десяти ударних безпілотників — Генштаб

Ввечері 15 листопада росія випустила понад 90 ракет та більше десяти ударних безпілотників — Генштаб

Ранкове зведення Генштабу ЗСУ

15 листопада російський ворог випустив по Україні понад 90 ракет Х-101 та «Калібр» і більш як десять ударних БпЛА. 77 крилатих ракет, 10 іранських ударних дронів «Shahed-136» та один БпЛА «Оріон» знищили підрозділи Сил оборони.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Також за минулу добу українські воїни відбили атаки російських окупантів в районах населених пунктів Білогорівка, Курдюмівка, Новокалинове, Веселе, Авдіївка, Первомайське, Водяне, Новомихайлівка та Времівка Донецької області.

У зв’язку зі значними втратами в ході ведення бойових дій, на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, у підрозділах окупаційних військ почастішали випадки дезертирства та значно погіршився морально-психологічний стан.

Так, після боїв у районі населеного пункту Майорськ, втратив боєздатність 1-й горлівський територіальний батальйон. Втрати у ньому склали понад 50 відсотків вбитими та пораненими, морально-психологічний стан військовослужбовців незадовільний. Командуванням противника розформувало зазначений підрозділ. Залишки особового складу розподілені по інших військових частинах.

Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала по ворогу 14 ударів. Під ураження потрапили 11 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 3 позиції зенітно-ракетних комплексів противника.

Воїни українських ракетних військ і артилерії за минулу добу уразили 3 райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, станцію радіоелектронної боротьби та склад боєприпасів окупантів.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності