• Головна
  • Війна
  • РосЗМІ показали фото із суровікіним, який святкував Новий рік у ресторані

РосЗМІ показали фото із суровікіним, який святкував Новий рік у ресторані

РосЗМІ показали фото із суровікіним, який святкував Новий рік у ресторані

Ресторан «Підмосковні вечори» на «Рубльовці» видалив фотографії з командувачем російських військ в Україні сєргєєм суровікіним

За два місяці до повномасштабного вторгнення він з родиною відзначав Новий рік із сім'ями пропагандистки кремля маргаріти сімоньян та речника путіна дмітрія пєскова.

Про це пишуть росЗМІ.

Неподалік цього ресторану знаходиться елітне селище ParkVille, де розташовувався 700-метровий будинок суровікіних. У 2021 році вони продали особняк, але інформацію про угоду та нових власників видалено з бази росреєстру.

Водночас, судячи з фото, на тій же новорічній вечірці були присутні керівник пропагандистського каналу RT маргаріта сімоньян та її чоловік тігран кеосаян. Обидва згодом підтримали призначення суровікіна командувачем вторгнення. Крім того, на «ялинці» були помічені й речник путіна дмітрій пєсков та його дружина татьяна навка. Також там був колишній посол рф в Білорусії, а зараз — повноважний представник президента рф у Приволзькому федеральному окрузі михаил бабич. Наразі всі ці фотографії на сайті ресторану вже недоступні.

Додамо, сама назва ресторану на сайті пишеться з використанням букв, які стали символом вторгнення в Україну: «Підмоскоvні vечори».

Нагадаємо, 8 жовтня міноборони рф призначило нового командувача об’єднаного угруповання військ в Україні. Ним став сєргєй суровікін. На цій посаді він замінив генерала алєксандра дворнікова. LVIV.MEDIA розповідає про сєргєя суровікіна та його роль для путіна і росії детальніше тут.

Читайте також:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності