• Головна
  • Війна
  • Розбили голову ковадлом та зняли відео: «вагнерівці» стратили російського зека, який здався у полон ЗСУ

Розбили голову ковадлом та зняли відео: «вагнерівці» стратили російського зека, який здався у полон ЗСУ

Розбили голову ковадлом та зняли відео: «вагнерівці» стратили російського зека, який здався у полон ЗСУ

Нужин повідомив, що 11 листопада нібито «перебував на вулицях Києва, де отримав удар по голові, втратив свідомість і опинився в цьому підвалі», де йому повідомили, що його «судитимуть»

Російські найманці ПВК «Вагнер» вбили колишнього ув’язненого Рязанської ВК-3 і «вагнерівця» Євгена Нужина, який під час війни здався у полон ЗСУ.

Про це повідомляють на сторінках російських Telegram-каналів.

На відео чоловік вдягнутий у піксельну форму, його голову примотали скотчем до імпровізованого ковадла з цегли і бетону.

«Нужин Євген, 1967 року народження, відправився на фронт, щоб перейти на бік України і воювати проти росіян», «4 вересня здійснив свій план переходу на сторону України», — каже полонений.

Відео, на якому стратили чоловіка, складається з двох частин. На першому він розповідає українському журналісту, як здався у полон і як його завербували до ПВК «Вагнер». Він розповів, що зробив це навмисно, аби здатися у полон в Україні та піти воювати за неї.

Вже у другій частині відео Нужин повідомив, що 11 листопада нібито «перебував на вулицях Києва, де отримав удар по голові, втратив свідомість і опинився в цьому підвалі», де йому повідомили, що його «судитимуть». Після цих слів чоловіка вдарили по головою ковадлом декілька разів.

Також російські пабліки опублікували нібито коментар засновника ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина, в якому той зізнався, що розправу вчинили саме його найманці.

«Я вважаю за краще дивитися історію в театрі. Що стосується окувалдованого, то в цьому шоу видно, що він не знайшов щастя в Україні, а зустрівся з недобрими, але справедливими людьми. Мені здається, цей фільм називається "Собаці — собача смерть". Прекрасна режисерська робота, дивиться на одному диханні. Сподіваюся, під час зйомок жодна тварина не постраждала», — сказав Пригожин.

Нагадаємо, ЗСУ поцілили високоточним ударом район зосередження окупантів у Дніпрянах, що на Херсонщині. Ураження відбулося по будівлі, де перебувало до 500 окупантів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності