• Головна
  • Війна
  • Херсон - наш!: Зеленський опублікував відео, як містяни зустріли ЗСУ

Херсон - наш!: Зеленський опублікував відео, як містяни зустріли ЗСУ

Херсон - наш!: Зеленський опублікував відео, як містяни зустріли ЗСУ

У своєму зверненні Зеленський наголосив, що сьогодні, 11 листопада – історичний день

Збройні Сили України продовжують звільняти Херсон від російської окупації. Містяни ж тим часом радісно зустрічають українських захисників.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

У Генштабі поки офіційно не повідомляли про деокупацію Херсона, а в Міноборони заявили, що триває початковий етап звільнення: у місто зайшли спецпідрозділи, основні сили — на підступах.

Тим часом у своєму зверненні Зеленський наголосив, що сьогодні, 11 листопада – історичний день.

“Ми повертаємо Херсон. Станом на зараз наші оборонці – на підступах до міста. Але спеціальні підрозділи вже у місті. Херсонці чекали. Ніколи не відмовлялись від України. Надія на Україну завжди виправдовується – і Україна завжди повертає своє. І навіть коли ще місто не повністю очищене від ворожої присутності – самі херсонці вже прибирають з вулиць та будівель російську символіку і будь-які сліди перебування окупантів у Херсоні”, - заявив Зеленський.

Президент зазначив, що так само було і в усіх інших містах, звільнених українськими захисниками, і так само буде і в тих містах, які ще очікують на ЗСУ.

“Україна прийде до всіх своїх людей. І я дякую кожному воїну і кожному підрозділу Сил оборони, які забезпечують зараз проведення цієї наступальної операції на півдні. Абсолютно кожному – від рядових до генералів. Збройні Сили, розвідка, СБУ, Нацгвардія – усі, хто наближав сьогоднішній день для Херсонщини”, - сказав Зеленський.

Раніше у ГУР зазначили, що Збройні Сили України повертають Херсон під контроль України. До міста зайшли частини українських захисників.

Нагадаємо, інформація про те, що ЗСУ увійшли до Херсона, почала з'являтися в обід 11 листопада. Тоді фото українських бійців оприлюднили у соцмережах. Однак офіційного підтвердження інформації ще не було. Натомість самі херсонці вже чекали ЗСУ у центрі міста.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності