• Головна
  • Війна
  • Звільнено 41 населений пункт, українські прапори повертаються на своє законне місце — Зеленський

Звільнено 41 населений пункт, українські прапори повертаються на своє законне місце — Зеленський

фото: Офіс президента

Президент наголосив, що в Україні більше ніколи не мають з’являтися жодні ворожі триколори

Українські військові звільнили 41 населений пункт. Хороші новини з півдня говорять про те, що українські прапори повертаються на своє законне місце в межах оборонної операції, що триває.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський

Але, радіючи, всі ми маємо пам’ятати і зараз, і завжди, що означає цей рух: що кожен крок наших Сил оборони — це життя наших воїнів. Життя, які віддаються за свободу для українців. Усе, що відбувається зараз, досягнуто місяцями жорстокої боротьби. Досягнуто і хоробрістю, і болем, і втратами. Це не ворог іде — це українці великою ціною женуть окупантів

Володимир Зеленський Володимир Зеленський

Він наголосив, що Україна має пройти весь шлях — на полі бою та в дипломатії, — щоб на всій нашій землі, по всьому нашому міжнародно визнаному кордону, були українські прапори. І більше ніколи не було жодних ворожих триколорів.

Нагадаємо, ЗСУ повністю звільнили від російських окупантів Миколаївську область. Зокрема, українські захисники звільнили Павлівку у Миколаївській області, а також Євгенівку та Бобровий Кут, що на кордоні Херсонської та Миколаївської областей.

Водночас тільки протягом минулої доби на напрямку Петропавлівка-Новорайськ на Херсонщині підрозділи Сил оборони просунулись на 7 км, взяли під контроль 6 населених пунктів, повернули Україні до 107 кв. км території.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності