• Головна
  • Війна
  • Ситуація на фронті: ЗСУ відбили наступ ворога біля 14 населених пунктів

Ситуація на фронті: ЗСУ відбили наступ ворога біля 14 населених пунктів

Фото: Генштаб ЗСУ

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Білогорівка і Новоселівське Луганської області та Бахмут, Бахмутське, Білогорівка, Веселе, Кліщіївка, Майорськ, Новомихайлівка, Опитне, Павлівка, Первомайське, Соледар і Яковлівка на Донеччині.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

За уточненою інформацією, підтверджено ураження підрозділів противника на тимчасово зайнятій території Запорізької області. 6 листопада знищено 15 одиниць військової техніки різного типу, поранено та вбито до півтори сотні окупантів.

Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала по ворогу 18 ударів. Під ураження потрапили 4 взводні опорні пункти, 10 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 4 позиції засобів протиповітряної оборони противника.

За минулу добу Сили оборони України на різних напрямках збили 5 БпЛА «Ланцет» та 4 — «Орлан». А наші підрозділи ракетних військ та артилерії уразили пункт управління та 4 райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки окупантів.

Триває формування російсько-білоруського угрупування військ на території Республіки Білорусь. За попередньою інформацією, військовослужбовці 38-ї окремої гвардійської десантно-штурмової бригади збройних сил Республіки Білорусь у якості «братської» допомоги закупили для потреб особового складу 15-го мотострілецького полку 2-ї мотострілецької дивізії збройних сил російської федерації до 100 комплектів індивідуальних аптечок, розвантажувальних жилетів та іншого екіпірування.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності