• Головна
  • Війна
  • «Шахіди» на Вінниччині та вибухи у Нікополі: головні новини ночі 5 листопада

«Шахіди» на Вінниччині та вибухи у Нікополі: головні новини ночі 5 листопада

Фото: голова Дніпропетровської ОВА

У Нікополь прилетіло близько 40 російських снарядів

Сьогодні вночі, 5 листопада, у низці областей України було оголошено повітряну тривогу. Ворог  атакував область іранськими безпілотниками.

Про це повідомив очільник Вінницької ОВА Сергій Борзов.

Також вночі потужні вибухи лунали у Нікополі Дніпропетровської області. У місцевих Telegram-каналах користувачі повідомляли, що вибухи були досить потужними.

За інформацією Дніпропетровської ОВА, над областю знищили ворожий «Шахед» та збили боєприпас у Синельниківському  районі.

Також окупанти знову били з «Градів» та важкої артилерії. У Нікополь прилетіло близько 40 російських снарядів. Стріляли з тимчасово окупованого Енергодару по трьох громадах - Червоногригорівській, Марганецькій та Нікопольській.

Внаслідок російських ударів пошкоджено багатоповерхові та приватні будинки, господарчі споруди та газопровід.

Також окупанти поцілили по місцевому ліцею, промисловому та транспортному підприємствах. Пошкоджені виробничі потужності та майно. Поранених чи загиблих немає.

Окрім того, вночі 5 листопада ворог атакував Запорізьку область. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

Внаслідок ударів пошкоджені будівлі трьох підприємств і автомобілі. Ніхто з мешканців не постраждав.

Нагадаємо, протягом минулої доби противник завдав 6 ракетних та 21 авіаційний удар, здійснив понад 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ударів російських окупантів зазнали райони близько 20 населених пунктів

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності