• Головна
  • Війна
  • На Херсонщині російський солдат зґвалтував 56-річну жінку

На Херсонщині російський солдат зґвалтував 56-річну жінку

На Херсонщині російський солдат зґвалтував 56-річну жінку

Загалом у кількох звільнених від російських загарбників селах поліція зафіксувала 6 випадків зґвалтування

В одному зі сіл Херсонщини російські окупанти зґвалтували 56-річну жінку.

Про це повідомляє CNN.

Обличчя 56-річної Тетяни не показують з міркувань безпеки, щоб зберегти її приватність. Також журналісти не вказали назви населеного пункту, де стався цей жахливий злочин. Жінка привела журналістів у будинок, де 26 серпня її зґвалтував російський солдат.

Він придавив мене до гардероба. Розірвав на мені одяг. Мені було важко, мені було боляче, я плакала, благала його припинити, але безуспішно. Коли все закінчилось, він сказав: «Нікому нічого не кажи, бо буде гірше». Після цього він пішов

Тетяна

Певний час жінка не наважувалась розповісти про це своєму чоловікові, адже їй було соромно.

Я чоловікові зразу не сказала. Я сказала про це своєму двоюрідному брату, але чоловік про це дізнався. Він сказав: «Чому ти мовчала, треба було одразу сказати всю правду». Але мені було дуже соромно

Тетяна

У приватній розмові з журналісткою Тетяна розповіла, що через три дні після зґвалтування вона пішла до командира цього російського солдата і розповіла йому цю історію. Той запропонував їй покарати солдата, застреливши його, на що зґвалтована жінка відповіла, що хоче побачити, як застрелять всіх окупантів.

Загалом, за словами поліцейських, вони задокументували 6 випадків зґвалтування у кількох звільнених від російських окупантів селах.

Нагадаємо, окупанти здійснюють примусове переміщення цивільного населення. Так, у населеному пункті Каховка Херсонської області громадян, які проживають у помешканнях вздовж берега Дніпра, силоміць виселяють з осель. Навколо цивільного житла російські загарбники обладнують інженерні укріплення та мінно-вибухові загородження.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності