• Головна
  • Війна
  • У Білорусі помітили іранських інструкторів, які координують запуски дронів

У Білорусі помітили іранських інструкторів, які координують запуски дронів

У Білорусі помітили іранських інструкторів, які координують запуски дронів

Росіяни повністю перебрали на себе контроль над авіабазами у Барановичах і Ліді та продовжують використовувати їх для нанесення ударів по території України

У Білорусі помітили групу іранських інструкторів, які навчають російських військових та координують запуски іранських дронів-камікадзе.

Про це повідомляє Рух національного спротиву України.

 «В селі Микулічі, що в Гомельській області, помічена група іранських інструкторів, офіцерів КВІР ІРІ, які перебувають під посиленою охороною російських нацгвардійців та офіцерів ФСБ. За інформацією від білоруських партизанів, саме ці інструктори координували запуски БПЛА “Shahed-136” по об’єктах інфраструктури Київщини та північних та західних областях України», — йдеться у повідомленні.

Окрім того, повідомляють, що, за останніми даними, росіяни повністю перебрали на себе контроль над авіабазами у Барановичах і Ліді та продовжують використовувати їх для нанесення ударів по території України.

Нагадаємо, від моменту першого застосування дрона-камікадзе, який збили в Куп’янську Харківської області 13 вересня, вже збили 273 дрони Shahed-136.

Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що російські військові в Україні можуть отримати від Ірану ще більше військових безпілотників.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності