• Головна
  • Війна
  • У Києві пролунали вибухи — місто атакували дронами (оновлено)

У Києві пролунали вибухи — місто атакували дронами (оновлено)

У Києві пролунали вибухи — місто атакували дронами (оновлено)

У центрі Києва сталися вибухи.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

«Вибух у Шевченківському районі — в середмісті столиці. Всі служби слідують на місце. Деталі згодом. Повітряна тривога триває. Залишайтеся в укриттях!», — написав Кличко.

Згодом він повідомив про ще один вибух.

Водночас керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак додав, що столицю атакували дронами-камікадзе.

«Нам потрібно більше систем ППО і якомога швидше. В нас немає часу на повільні дії. Більше зброї для захисту неба і знищення ворога. Так і буде», — наголосив Єрмак.

У результаті атаки дронами, за словами Кличка, в Шевченківському районі Києва сталася пожежа у нежитловій будівлі. На місці працюють пожежні підрозділи. Також ушкоджені кілька житлових будинків. Медики теж працюють на місці. Інформацію про постраждалих уточнюють.

Нагадаємо, вранці 10 жовтня рф вчинила терористичну ракетну атаку на мирні українські міста. Внаслідок вибухів по всій Україні в той день загинули 19 людей. Загалом 10 жовтня понад 20 населених пунктів постраждали від ракетних обстрілів росії. Було завдано 84 ракетні та авіаційні удари крилатими, балістичними, зенітними керованими ракетами та ударними безпілотними літальними апаратами. 56 повітряних цілей знищено. Путін визнав причетність своєї армії до масованого ракетного удару по Україні 10 жовтня.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності