• Головна
  • Війна
  • Ситуація на фронті: ЗСУ тримають оборону на Донеччині на Бахмутському та Соледарському напрямках

Ситуація на фронті: ЗСУ тримають оборону на Донеччині на Бахмутському та Соледарському напрямках

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Бахмут, Бахмутське, Майорськ, Соледар та Первомайське.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Противник продовжує зазнавати втрат. Так, 9 жовтня поточного року в районі населеного пункту Білозерка Херсонської області наші воїни знищили близько 15 одиниць ворожої військової техніки. 10 жовтня в районі населеного пункту Берислав було уражено ангар з військовою технікою противника, втрати уточнюються.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 6 ударів. Підтверджено ураження 4 місць зосередження озброєння та військової техніки, а також 2 зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, підрозділи протиповітряної оборони знищили ворожий літак Су-25.

Ракетні війська й артилерія за попередню добу уразили пункт управління, чотири райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, один зенітний ракетний комплекс С-300 противника та один склад з боєприпасами.

Викладачам вузів Херсону, які співпрацюють з окупаційною владою, загарбники рекомендують переїжджати на територію Криму. Також відомо, що в разі “ускладнення” ситуації на тимчасово окупованій території українського Криму окупаційна влада має плани щодо евакуації родин представників керівництва силових структур, які проходять службу на зазначеній території.

У місті Старобільськ Луганської області окупанти проводять пошуки українських патріотів, затримання членів родин та друзів військовослужбовців, а також співробітників правоохоронних органів.

Крім того, за наявною інформацією, у Луганській області, під виглядом пошуку українських диверсантів, загарбники розшукують своїх дезертирів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності