• Головна
  • Війна
  • Вибух на Кримському мосту могли організувати самі росіяни — Ірина Побєдоносцева

Вибух на Кримському мосту могли організувати самі росіяни — Ірина Побєдоносцева

Вибух на Кримському мосту могли організувати самі росіяни — Ірина Побєдоносцева

Ірина Побєдоносцева вважає, що вибух на Кримському мосту має російський слід

Вибух на Кримському мосту — це конкретний матеріальний прояв конфлікту між ФСБ/ЧВК з одного боку і Міноборони/Генерального штабу рф з іншого. В росії розпочинаються масштабні негативні процеси.

Таку думку висловила генеральна директорка Директорату з питань інформаційної політики Офісу президента України Ірина Побєдоносцева.

Різко впала керованість серед силовиків, почалися потужні конфлікти серед російських спецслужб, всі шукають винних в військових поразках, хочуть переформатувати найближче оточення пана путіна і зайняти інші посади. Або арештувати тих чи інших генералів.

Ірина Побєдоносцева Ірина Побєдоносцева

Вона зазначила, що фура, яка здетонувала, за всіма ознаками заїхала на міст з боку рф. Тому, на її думку, відповіді потрібно шукати саме в росії.

Побєдоносцева додала, що логістика підриву, синхронізація з паливним ешелоном, обсяг знищеного дорожнього полотна — все це чітко вказує на російський слід.

Тому ще раз, наразі в цьому яскравому інциденті ми вбачаємо загострення конфлікту між військовими та силовими структурами росії та його вихід з під контролю Кремля. Російська верхівка шукає винних за поразки на фронті. ФСБ та власники ПВК ведуть кампанію за звільнення військового керівництва — міністра Шойгу та глави ГШ Герасимова.

Ірина Побєдоносцева Ірина Побєдоносцева

Побєдоносцева вважає, що підрив мосту — особистого проєкта путіна — не тільки підриває позиції ФСБ, які дозволили цьому статися, але і дає алібі військовим за системні поразки на півдні України.

Нагадаємо, на Кримському мосту вранці 8 жовтня пролунав вибух. Від його потужності в будинках поблизу вібрували стіни.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності