• Головна
  • Війна
  • Не можуть виїхати в росію: що відбувається у Криму після вибуху на мосту

Не можуть виїхати в росію: що відбувається у Криму після вибуху на мосту

Після сьогоднішнього вибуху на Кримському мосту мешканці півострова втратили можливість дістатись до росії. Розповідаємо, що відбувається на півострові, та як реагує місцева влада і мешканці.

Мешканці Криму не можуть виїхати в росію

Керченська поромна переправа не може розпочати роботу через погані погодні умови.

Про це повідомляють російські медіа, з посиланням на міністра транспорту тимчасово окупованого Криму Миколу Лукашенка.

За словами так званого міністра транспорту, поромну переправу підготовлюють до організації стабільної роботи, однак погодні умови не дозволяють їм запрацювати.

Повідомляється, що на території порту Криму наразі розташовуються два пороми. Також готується великий автомобільний паром, який буде ходити, ймовірно, з рибного порту. Микола Лукашенко зазначає, що ще один пором повинен прибути до вечора, однак «погода нічого не дозволяє».

Тим часом мешканці тимчасово окупованого півострова стоять у черзі на пором, аби виїхати з Криму, однак на нього нікого не пускають.

У росії доручили вивезти терміново туристів із Криму

Віцепрем'єр росії Дмитро Чернишенко доручив вивезти із Криму в короткий термін російських туристів, у яких закінчились путівки. Також він доручив оцінити супутні збитки, завдані організаціям туристично-готельної галузі Криму та Севастополя.

Окрім того, для туристів має запрацювати цілодобова гаряча лінія підтримки.

Фурам заборонили їхати у сторону Кримського мосту

На півострові працівники Державної інспекції безпеки дорожнього руху почали зупиняти фури, які їдуть у напрямку Кримського мосту. Вантажівки зупиняються на стоянку на великих стоянках та АЗС.

Це може бути пов’язано із тим, що зранку на мості вибухнув саме вантажний автомобіль.

Черги з суден біля Керченської протоки

Біля Керченської протоки по обидві сторони утворилися черги із суден, які не можуть пройти протокою через ранковий вибух на Кримському мосту.

Згідно з даними ресурсу даних ресурсу Marine Traffic, дозвіл на прохід очікують десятки суден.

Нагадаємо, сьогодні, 8 жовтня, на Кримському мосту пролунав потужний вибух. Місцеві жителі повідомили, що він був дуже потужним — відчувалася виразна вібрація стін.

Представники так званої «Кримської залізниці» стверджують, що наразі встановлюються причини пожежі на Кримському мосту.

У росії вже придумали першу версію пожежі і руйнування Кримського мосту. Пожежа і руйнування Кримського мосту сталися через підрив вантажного автомобіля. Росіяни стверджують, що після підприву нібито спалахнуло сім паливних цистерн залізничного складу.

Також вибух на Кримському мості, який з'єднує росію і тимчасово окупований український Крим, підтвердили Збройні сили України.

У кремлі вже відреагували на ранкову пожежу на Кримському мосту. Владімір путін доручив створити урядову комісію через вибух.

Всеросійська спілка страховиків оцінює збитки від руйнувань на Кримському мості в 200-500 мільйонів рублів.

Тим часом у після сьогоднішнього вибуху на мості мешканці Криму вишикувались черги на заправки. Запасів бензину у Севастополі залишилося на близько 40 днів

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності