• Головна
  • Війна
  • Вишикувались черги на заправки: у Севастополі бензину вистачить на 40 днів

Вишикувались черги на заправки: у Севастополі бензину вистачить на 40 днів

У тимчасово окупованому Криму, після сьогоднішнього вибуху на мості, вишикувались черги на заправки. Запасів бензину у Севастополі залишилося на близько 40 днів

Про це повідомив глава Севастополя Михайло Развожаєв, а відео з чергами на АЗС публікують користувачі у соцмережах.

Мешканців Криму закликали зберігати спокій та не панікувати. Зокрема, після ранкового вибуху на Кримському мосту мешканці півострова масово поїхали заправляти свої автомобілі.

Через таку паніку губернатор міста Михайло Развожаєв повідомив, що бензин у каністри у місті відпускати не будуть. Таким чином окупаційна влада хоче уникнути штучного ажіотажу.

Також він зазначив, що у Севастополі є достатня кількість продуктів, однак буде введено обмеження на відпуск товарів бакалійної групи: в одні руки до 3 кілограмів або 3 пачки продуктів.

Нагадаємо, сьогодні, 8 жовтня, на Кримському мосту пролунав потужний вибух. Місцеві жителі повідомили, що він був дуже потужним — відчувалася виразна вібрація стін.

Представники так званої «Кримської залізниці» стверджують, що наразі встановлюються причини пожежі на Кримському мосту.

У росії вже придумали першу версію пожежі і руйнування Кримського мосту. Пожежа і руйнування Кримського мосту сталися через підрив вантажного автомобіля. Росіяни стверджують, що після підприву нібито спалахнуло сім паливних цистерн залізничного складу.

Також вибух на Кримському мості, який з'єднує росію і тимчасово окупований український Крим, підтвердили Збройні сили України.

У кремлі вже відреагували на ранкову пожежу на Кримському мосту. Владімір путін доручив створити урядову комісію через вибух.

Всеросійська спілка страховиків оцінює збитки від руйнувань на Кримському мості в 200-500 мільйонів рублів.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності