• Головна
  • Війна
  • Путін затвердив спробу анексії тимчасово захоплених територій України

Путін затвердив спробу анексії тимчасово захоплених територій України

Путін затвердив спробу анексії тимчасово захоплених територій України

Російський президент владімір путін затвердив спробу анексії захоплених територій України. Він підписав злочинні "закони" про "входження" цих територій до складу рф.

Про це повідомляє російське пропагандистське видання "РИА Новости".

Йдеться про "закони" про так зване "прийняття" тимчасово захоплених армією рф територій Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей України.

Також, за інформацією іншого російського видання "ТАСС", путін призначив виконувачем обов'язків глави так званої "ДНР" дениса пушиліна, євгена балицького — виконувачем обов'язків глави Запорізької області, володимира сальдо — виконувачем обов'язків глави Херсонської області, а леоніда пасічника — виконувачем обов'язків глави так званої "ЛНР".

Нагадаємо, з 23 до 27 вересня російські загарбники проводили так звані "референдуми" на тимчасово окупованих частинах Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей. Хоч жоден із цих регіонів росія не контролює повністю, 30 вересня президент рф владімір путін оголосив про спробу анексії Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей. Він та гауляйтери чотирьох областей підписали відповідні документи про “приєднання чотирьох нових суб’єктів до рф”.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності