• Головна
  • Війна
  • Звільнення двох населених пунктів на Херсонщині та обстріли на Запоріжжі: головні новини ночі 3 жовтня

Звільнення двох населених пунктів на Херсонщині та обстріли на Запоріжжі: головні новини ночі 3 жовтня

Звільнення двох населених пунктів на Херсонщині та обстріли на Запоріжжі: головні новини ночі 3 жовтня
  • Російські окупанти 2 жовтня обстріляли Сумську область зі ствольної артилерії, пошкоджено 10 приватних будинків, усього зафіксували 56 "прильотів". У результаті ворожих обстрілів пошкоджено 10 приватних будинків, розбиті дві автівки. Суттєво постраждала сільська школа, розбиті класи і столова, зруйноване подвір'я. Пошкоджено ЛЕП, газопровід, водонапірну башту та трансформатор у селах, однак постраждалих немає.
  • У ніч на 3 жовтня російські окупанти здійснили ракетний обстріл Запоріжжя — руйнувань зазнала інфраструктура міста. Речник Запорізької міськради Анатолій Куртєв розповів, що є постраждалі. Дані щодо руйнувань і постраждалих уточнюються.
  • Українські захисники 2 жовтня знищили на півдні 40 окупантів та збили ворожий ударний гелікоптер Ка-52. Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 340 вогневих завдань. Також знищено 40 окупантів, 2 танки та 7 одиниць іншої автобронетехніки. Повідомляється, що обстановка в зоні відповідальності Сил оборони півдня динамічна та напружена.
  • Президент Володимир Зеленський офіційно підтвердив звільнення на Херсонщині двох населених пунктів — Архангельського та Миролюбівки.

"Дякую воїнам 129-ї бригади мого рідного Кривого Рогу, які відзначились хорошими результатами і звільнили, зокрема, Архангельське та Миролюбівку", — сказав Зеленський.

Також він подякував воїнам 115-ї бригади тероборони, які захищали Житомирщину, воїнам 117-ї бригади, які захищають північно-східний напрямок на Сумщині, воїнам 127-ї бригади тероборони за захист Харкова і звільнення території Харківщини, воїнам 110-ї бригади, які хоробро дають відсіч окупантам на Запорізькому напрямку.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності