• Головна
  • Війна
  • На деокупованій Харківщині викрили військового із так званої "ЛНР" та пенсіонера, який його переховував

На деокупованій Харківщині викрили військового із так званої "ЛНР" та пенсіонера, який його переховував

На деокупованій Харківщині викрили військового із так званої "ЛНР" та пенсіонера, який його переховував

"ЛНРівця" затримали, відносно обох відкрито справу

Правоохоронці на деокупованій території Харківщини викрили військового так званої "ЛНР" , якого переховував місцевий мешканець.

Про це повідомляє начальник слідчого управління ГУНП у Харківської області Сергій Болвінов у Facebook.

"Під час відпрацювання на деокупованих територіях до поліції надійшла інформація, що житель селища Чкалівське надав своє житло та одяг для переховування так званому "військовослужбовцю ЛНР", — написав Болвінов.

"ЛНРівця" затримали, відносно обох відкрито справу.

"Зв’язківцю" бандитського формування "ЛНР" Сергію Пасечнику, 1968 року народження, повідомили про підозру. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

60-річному Сергію Богданову, мешканцю села Чкалівське, загрожує кримінальна відповідальність. Його можуть покарати або штрафом, або позбавленням волі, або забороною займатися певною діяльністю.

"Усім нагадую, що переховування військовослужбовців РФ або бандитів з ОРДЛО — це кримінально каране діяння. Колабораційна діяльність", — зазначив Болвінов.

Нагадаємо, на тимчасово окупованих територіях росіяни мобілізують чоловіків прямо з лікарень. Людей насильно виписують та відправляють на фронт.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності