Канада розширює санкції проти росії

Канада розширює санкції проти росії

У Канаді оголосили про запровадження додаткових санкцій щодо росії у зв’язку зі спробою анексії чотирьох областей України.

Про це повідомляють у пресслужбі уряду Канади.

Зокрема, міністерка закордонних справ Канади Мелані Жолі зазначила, що рішення російського парламенту та результати, так званих референдумів не вплинуть на позицію Канади.

Щоб посилити тиск на російський режим Канада запроваджує заходи проти 43 російських олігархів, фінансових еліт та членів їхніх родин, так званий "керівний орган Херсона", а також 35 підтримуваних Росією "високопосадовців" у Донецьку, Луганську, Херсоні та Запоріжжі.

Окрім того, Канада посилює санкції проти "ЛНР" і "ДНР", щодо заборони певних торговельних операцій, та на тимчасово окуповані території Херсонської та Запорізької областей.

Нагадаємо, міністерство фінансів США в п’ятницю, 30 вересня, оголосило про розширення санкційного списку щодо росії у відповідь на спробу анексії чотирьох областей України.

За сприяння проведенню росією фейкових референдумів та спробі анексії суверенної української території у санкційному списку з’явилися 14 юридичних осіб із російського військово-промислового комплексу, троє ключових керівників російської фінансової інфраструктури, найближчі родичі деяких російських високопосадовців, а також 278 членів російського парламенту

Читайте також:

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності