• Головна
  • Війна
  • Підняли державний прапор: українські захисники звільнили Куп'янськ-Вузловий (відео)

Підняли державний прапор: українські захисники звільнили Куп'янськ-Вузловий (відео)

Підняли державний прапор: українські захисники звільнили Куп'янськ-Вузловий (відео)

До 6% території Харківської області залишається під окупацією військ рф

Українські військові звільнили селище Куп'янськ-Вузловий у Харківській області. Там знаходиться одна з найбільших логістичних залізничних розв'язок на території Харківщини.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони.

"Шановні українці! Вас вітає спецпідрозділ "Kraken" ГУР МО. Куп'янськ-Вузловий знов під українським прапором", — говорить боєць на відео.

Додамо, що голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в ефірі національного телемарафону вже заявляв про звільнення селища Куп'янськ-Вузловий, але в Генштабі цю інформацію не підтверджували.

"Куп'янськ-Вузловий — це одна з найбільших логістичних залізничних розв'язок на території Харківської області. З перших днів війни вона була окупована, і ворог її сильно обороняв і, відповідно, тримав. Завдяки успішній військовій операції, так, дійсно, наші Збройні Сили її зараз відбили і повністю, фактично, контролюють", — сказав Синєгубов.

Він зазначив, що до 6% території Харківської області залишається під окупацією російських військ.

Нагадаємо, бійці з 1-го батальйону 92-ої бригади Збройних Сил України підняли жовто-блакитний прапор над міськрадою Куп’янська на Харківщині.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності