• Головна
  • Війна
  • Мітинги у Махачкалі та вибухи на Одещині: головні новини ночі 26 вересня

Мітинги у Махачкалі та вибухи на Одещині: головні новини ночі 26 вересня

Мітинги у Махачкалі та вибухи на Одещині: головні новини ночі 26 вересня

Розповідаємо про те, що ви могли пропустити

  • У Махачкалі (столиця Дагестану, рф) затримали 101 людину на акції проти мобілізації. За оцінками російської служби BBC, на війні з Україною загинув щонайменше 301 військовослужбовець з Дагестану. Це у понад 10 разів більше від кількості загиблих із Москви, населення якої перевищує населення Дагестану приблизно уп’ятеро.
  • Росіяни атакували дронами Одеську область: два влучили в об'єкт військової інфраструктури, здетонували боєприпаси і спалахнула масштабна пожежа. Один дрон був знищений силами протиповітряної оборони. Два влучили в об'єкт військової інфраструктури. Внаслідок масштабної пожежі і детонації боєприпасів організовано евакуацію цивільного населення. За даними ОК "Південь", постраждалих немає.
  • ЗСУ знищили  п’ять російських складів боєприпасів — у Безіменному, Тернових Подах, в Калинівці і на Кінбурнській Косі. Зазначається, що ворожа армія послабла на 43 рашисти, 3 танки, самохідну артустановку та 9 одиниць автобронетехніки. На Миколаївщині знищено  дрон-камікадзе типу "Шахід-136". Також один безпілотник був знищений при виконанні завдань у Бериславському районі Херсонщини.
  • В адміністрації президента США Джо Байдена є план, як діяти у разі застосування ядерної зброї росією. Блінкен відмовився поділитися конкретними відомостями, але зазначив, що "ми дуже чітко говорили з росіянами публічно і приватно, щоб вони припинили базікати про ядерну зброю". За його словами, невідомо, чи скаже хто-небудь у Кремлі президенту росії владіміру путіну "ні", якщо він вирішить запустити ядерну зброю.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності