• Головна
  • Війна
  • Чому росіяни катують у полоні українських бранців: легендарна "Тайра" розповіла про свій досвід

Чому росіяни катують у полоні українських бранців: легендарна "Тайра" розповіла про свій досвід

Чому росіяни катують у полоні українських бранців: легендарна "Тайра" розповіла про свій досвід

Російська влада та медіа спотворюють образи українців, щоб армія рф могла легше катувати та чинити інші злочини проти українського народу. Таким чином росія сподівається здобути перемогу у війні.

Про це, а також про російський полон, Маріуполь та полонених українців LVIV.MEDIA поспілкувалося з парамедикинею Юлією Паєвською "Тайрою".

"Для того, щоб перемогти в цій війні влада росії спеціально спотворює наш образ. Бо катувати людину християнам трошки важко, тому вони нас називають "звірі", "фашисти", "нацисти", для того, щоб зняти з нас марку людину, маркувати нас нелюдами. Нелюда можна катувати. Для них", — розповідає Юлія Паєвська.

Водночас вона наголошує, що, на її думку, взагалі нікого катувати не можна.

"Я навіть тварину не можу вдарити. Якщо навіть собака погано себе веде, я ніколи не застосовую фізичної сили, тобто домовляюсь завжди. Але це я", — зазначає Юлія Паєвська.

Парамедикиня зауважує, що вже багато років спостерігає за тенденцією, коли російська влада дегуманізує українців, а також поляків, грузинів.

"Як тільки в пресі починають накидувати на якусь націю, чекай, що там щось буде", — акцентує "Тайра".

Нагадаємо, волонтерка та парамедикиня Юлія Паєвська потрапила у російський полон разом зі своїм водієм Сергієм 16 березня, евакуюючи поранених цивільних з Маріуполя. Лише 17 червня українській стороні вдалось звільнити жінку з ворожого полону.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності