• Головна
  • Війна
  • Військовий експерт розповів, скільки росіяни будуть терпіти рішення влади та скільки людей мають знищити, аби вони оговтались

Військовий експерт розповів, скільки росіяни будуть терпіти рішення влади та скільки людей мають знищити, аби вони оговтались

Військовий експерт розповів, скільки росіяни будуть терпіти рішення влади та скільки людей мають знищити, аби вони оговтались

Від рівня підготовки солдат, який у росії є вкрай низьким, залежить кількість втрат окупантів

Владімір путін вчора, 21 вересня, оголосив часткову мобілізацію росіян. Та замість того, аби протестувати, деякі росіяни втекли, а інші ж просто це замовчали.

Скільки вони будуть терпіти та чи є ймовірність того, що вони таки оговтаються, розповів у коментарі LVIV.MEDIA військовий експерт Сергій Згурець.

"Втрати російської армії є значними, однак, на мою точку зору, вони не є значними для того, аби "струсанути" все російське суспільство. Таке враження, що больовий поріг російського суспільства, яке живе в умовах жорсткої інформаційної і владної деспотії, може бути високим", — каже експерт.

За словами Сергія Згурця, аби у росіян лопнуло терпіння, треба вийти на 500 тисяч втрат. Експерт каже, що з певним часом так і буде, адже збільшення кількості мобілізованих у росії означає зростання втрат. Крім того, від рівня підготовки солдат, який у росії є вкрай низьким, залежить кількість втрат окупантів.

"З іншого боку, ми не маємо "тягатися" у кількості втрат з росіянами, нам треба робити ставку на технологічність у підходах до ведення бойових дій, аби за рахунок цього "перемелювати" ворожу силу та мінімізувати втрати серед наших збройних сил", — підсумував військовий експерт.

Більше про мобілізацію в росії дивіться на YouTube-каналі LVIV.MEDIA.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності