• Головна
  • Війна
  • Шойгу збрехав про кількість загиблих росіян на війні в Україні та розповів, що росія збирається мобілізувати ще 300 тисяч людей

Шойгу збрехав про кількість загиблих росіян на війні в Україні та розповів, що росія збирається мобілізувати ще 300 тисяч людей

Шойгу збрехав про кількість загиблих росіян на війні в Україні та розповів, що росія збирається мобілізувати ще 300 тисяч людей

За словами шойгу, за весь час в Україні загинуло понад 2000 найманців

Міністр оборони рф сергєй шойгу заявив, що у ході "спеціальної військової операції" в Україні загинуло майже шість тисяч російських бойовиків. Водночас втрати українців, за словами керівника окупантів, складають понад 61 тисячу осіб вбитими та 49 тисяч пораненими.

Про це шойгу заявив у прямому ефірі російського телеканалу "Россия 24".

"Росія воює не з Україною, а з колективним Заходом", — заявив шойгу.

Розказав міністр оборони й про те, як відбуватиметься часткова мобілізація, яку анонсував владімір путін 21 вересня зранку.

Закличуть, насамперед, тих, хто відслужив, має облікову спеціальність та бойовий досвід. Про заклики студентів та учнів не йдеться, однак тих, хто служить по призову, мобілізація не торкнеться. Збрехав шойгу й про те, що 90% поранених росіян повернулися в дію і продовжують службу. Водночас він заявив, що зараз росія збирається мобілізувати 300 тисяч людей.

"У росії великий мобілізаційний ресурс. Під час часткової мобілізації призвуть 300 тисяч резервістів загалом", — сказав міністр.

За словами шойгу, за весь час в Україні загинуло понад 2000 найманців.

Нагадаємо, президент рф владімір путін оголосив часткову мобілізацію в росії. Путін сказав, що підтримує пропозицію Міноборони та російського Генштабу і вже підписав відповідний указ. Він стає чинним відсьогодні, 21 вересня. Від цього ж дня почнуться мобілізаційні заходи.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності