• Головна
  • Війна
  • Зведення Генштабу: у ЗСУ підтвердили два удари по скупченнях окупантів та техніки на Луганщині

Зведення Генштабу: у ЗСУ підтвердили два удари по скупченнях окупантів та техніки на Луганщині

Зведення Генштабу: у ЗСУ підтвердили два удари по скупченнях окупантів та техніки на Луганщині

ЗСУ продовжують тримати оборону на Донбасі

Генштаб ЗСУ підтвердив вогневе ураження по районах зосередження живої сили ворога, а також російського озброєння та техніки на Луганщині.

Про це йдеться у ранковому зведенні.

В районі Новоайдару Луганської області підтверджено успішне вогневе ураження району зосередження озброєння та військової техніки противника 18 вересня. Тоді було ліквідовано та виведено з ладу близько 50 одиниць військової техніки та знищено боєприпаси.

Крім того, в районі Сватового підрозділи Сил оборони завдали ураження по району зосередження живої сили ворога. Відомо, що 70% особового складу на зазначеному об’єкті загинули.

Ворог через втрати продовжує проводити мобілізаційні заходи як на території рф, так і на тимчасово окупованих територіях.

З 14 вересня поточного року скасовано дію раніше виданих документів про відстрочку від мобілізації близько п’ятистам працівникам Єнакіївського металургійного заводу.

Крім того, введено заборону на виїзд чоловікам з території тимчасово окупованого Криму без дозволу військових комісаріатів.

А на базі 36-ї окремої мотострілецької бригади 29-ї загальновійськової армії Східного військового округу, що дислокується в населеному пункті Борзя Забайкальського краю, триває формування чотирьох стрілецьких батальйонів. Комплектування офіцерських посад у зазначених батальйонах здійснюється за рахунок викладачів Далекосхідного вищого загальновійськового командного училища.

За добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Майорськ, Веселе, Курдюмівка та Новомихайлівка.

Минулої доби українська авіація була активнішою за ворожу: 29 авіаударів Сил оборони проти 15 авіа- та 10 ракетних ударів російських окупантів.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності