• Головна
  • Війна
  • Нервово курять і метушливо збирають речі: в ОК "Південь" прокоментували паніку серед загарбників після вибуху в Херсоні

Нервово курять і метушливо збирають речі: в ОК "Південь" прокоментували паніку серед загарбників після вибуху в Херсоні

Нервово курять і метушливо збирають речі: в ОК "Південь" прокоментували паніку серед загарбників після вибуху в Херсоні

У п’ятницю, 16 вересня, у центрі тимчасово окупованого росією Херсона пролунали потужні вибухи. Як зазначає кремлівська пропаганда, по місту був завданий удар п’ятьма ракетами РСЗВ HIMARS.

Про це в ефірі телемарафону повідомила начальник Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

"Поки що ми спостерігаємо підвищене нервування колабораційної влади, окупаційних військ, дуже метушливі збори речей тощо. Цілком можливо, що серед цих намародерених речей є й вибухонебезпечні. Тому недотримання заходів безпеки — це їх коронна фішка. Ми вже знаємо, що цілком можливе просто нервове куріння", — зазначила вона.

Після вибухів у центрі Херсона російські окупанти та колаборанти почали метушитися та збирати речі.

Нагадаємо, 16 вересня, приблизно в обід у тимчасово окупованому Херсоні пролунали вибухи в адмінбудівлі. У той момент там перебували гауляйтери. Стовп диму було видно за будівлею облдержадміністрації, в районі апеляційного суду. Там, імовірно, засідали представники так званих “адміністрацій області”.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності