• Головна
  • Війна
  • Сценаристи Netflix мали б зняти серіал про українських партизанів — військовий експерт

Сценаристи Netflix мали б зняти серіал про українських партизанів — військовий експерт

Сценаристи Netflix мали б зняти серіал про українських партизанів — військовий експерт

Про українських партизанів на півдні після війни буде написана не одна книжка. Адже історій там вистачить на тритомник.

Таку думку у розмові на Lviv.Media висловив колишній співробітник СБУ, експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак.

Він також переконаний, що про роботу українських партизанів навіть Netflix захоче зняти серіал.

"Сценаристи Netflix будуть приїздити до Херсону і збиратимуть матеріал на якийсь черговий оригінальний серіал. Там дійсно відбуваються цікаві речі. Багато людей працює проти росіян, багато наших правоохоронців, колишніх навіть, які залишилися на тій території, налагодили рух опору", — розповідає військовий експерт.

Він каже, що представники правоохоронних органів, які перебувають на території, підконтрольній Україні, налагодили канали постачання зброї, вибухівки та різних засобів ураження на окуповані території.

"Тренують людей, які знаходяться на окупованих територіях, вказують, кого треба знищувати, яким чином. Зрозуміло, що не всі операції вдаються, але ми бачимо певні результати", — зазначає Іван Ступак.

Нагадаємо, 28 серпня на тимчасово окупованій Херсонщині знайшли мертвим колишнього народного депутата України від “Слуги народу” та колаборанта Олексія Ковальова. Про це повідомив радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань.

Більше дізнавайтеся на Lviv.Media.

Читайте також:

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності