• Головна
  • Війна
  • Стрємоусов, як лялька: вставили руку в одне місце і говорять ним — експерт

Стрємоусов, як лялька: вставили руку в одне місце і говорять ним — експерт

Стрємоусов, як лялька: вставили руку в одне місце і говорять ним — експерт

Так званого “заступника глави” окупаційної "влади" Херсонщини Кіріла Стрємоусова у певних колах області вважають "міським божевільним".

Про це у розмові на Lviv.Media розповів колишній співробітник СБУ, експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак.

"Про нього ходили там розмови в місцевому осередку на Херсонщині, серед мешканців, де він вважався “міським божевільним”. Він там з якимись ідеями бігав, зривав засідання місцевих органів. Він там такий відбитий був", — розповідає Іван Ступак.

Експерт також сумнівається в тому, що Стрємоусов міг утекти з Херсона. Адже окупаційній владі вигідно тримати його поряд із собою.

"Якщо б він хотів кудись втікати, то росіянам невигідно, аби він залишав цю територію. Він там, як лялька — руку в одне місце вставили йому та звідти говорять. Він повинен бути на місці. Оскільки треба тримати там населення, аби воно бачило, що місцева влада на місці, а не кудись втекла. Його не шкода взагалі. Він там, як розхідний матеріал. Вб’ють його — поставлять іншого", — каже Іван Ступак.

Нагадаємо, 30 серпня з’явилася інформація про те, що так званий “заступник глави” окупаційної “влади” Херсонщини Кіріл Стрємоусов втік з Херсона до російського Воронежа, де записав відео з погрозами.

Більше дізнавайтеся на Lviv.Media.

Читайте також:

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності