• Головна
  • Війна
  • Співмешканка убитого зрадника Ковальова померла зранку в лікарні — Хлань

Співмешканка убитого зрадника Ковальова померла зранку в лікарні — Хлань

Співмешканка убитого зрадника Ковальова померла зранку в лікарні — Хлань

А сам Ковальов зараз у морзі в будинку для престарілих

Співмешканка колишнього нардепа та колаборанта Олексія Ковальова, яка вчора, 28 серпня, була поранена ножем у горло, померла зранку в лікарні.

Про це Lviv.Media розповів радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань.

"Спершу була інформація, що його (Ковальова — ред.) вбили в Залізному Порту. А потім виявилося, що його знайшли вдома в Голій Пристані. Він був знайдений із вогнепальним поранням в голову з рушниці, яка була там же, в домі. А жінка, яка з ним перебувала, цивільна дружина, була з ножовим пораненням у шию. Вона була госпіталізована. Це все відбулося вчора в районі 15-ої години. Але сьогодні зранку вона померла в реанімації", — каже Сергій Хлань.

Сам Олексій Ковальов зараз перебуває у морзі будинку для престарілих.

"Це дуже знаково. Тому що він в цьому закладі починав свій трудовий шлях юристом, де відзначився тим, що обкрадав літніх людей, а саме — переписував на себе земельні ділянки, які були у їхній власності. Де почав свій злочинний шлях, там його і завершив", — резюмував радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань.

Дізнавайтеся більше на Lviv.Media.

Нагадаємо, 28 серпня на тимчасово окупованій Херсонщині знайшли мертвим колишнього народного депутата України від “Слуги народу” та колаборанта Олексія Ковальова. Про це повідомив радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань.

Читайте також:

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності