• Головна
  • Війна
  • В Україні створили довідник з виплат для постраждалих від війни: хто та скільки отримає

В Україні створили довідник з виплат для постраждалих від війни: хто та скільки отримає

В Україні створили довідник з виплат для постраждалих від війни: хто та скільки отримає

У довіднику міститься інформація для різних категорій потерпілих через війну

В Україні створили довідник з виплат особам, які постраждали внаслідок війни росії. Там зібрали інформацію щодо виплат і гарантій для постраждалих під час виконання службових, трудових, професійних обов’язків та членів їхніх сімей.

Про це повідомили в Офісі Президента.

У довіднику міститься інформація для різних категорій потерпілих через війну — від військовослужбовців, які зазнали травм, поранення на передовій, та їхніх родин до дітей, працівників виробництв, волонтерів, а також журналістів і цивільних, які постраждали внаслідок російських авіаударів, обстрілів і бомбардувань.

"Там надано рекомендації щодо того, куди потрібно звертатися для отримання виплат, які документи слід надати, а також посилання на відповідні нормативно-правові акти", — кажуть в Офісі Президента.

Ознайомитись із довідником можна тут.

Нагадаємо, внутрішньо переміщені особи, які не отримали допомоги від держави, зможуть повторно подати заявку на виплати.

Додамо, Міністерство соціальної політики України передало Всесвітній продовольчій програмі ООН черговий список заяв на виплату грошової допомоги. Він складається із 127 626 заяв від малозабезпечених сімей та осіб з інвалідністю з Чернігівської, Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Херсонської, Київської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської та Запорізької областей.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності