• Головна
  • Війна
  • Розвідка Британії: Шойгу відсторонили від керівництва через відсутність прогресу у війні

Розвідка Британії: Шойгу відсторонили від керівництва через відсутність прогресу у війні

Розвідка Британії: Шойгу відсторонили від керівництва через відсутність прогресу у війні

Російські офіцери та солдати, які мають власний досвід війни, ймовірно, регулярно висміюють Шойгу

Міністр оборони росії Сергій Шойгу нині, імовірно, відсторонений від керівництва, а операційні командири про війну в Україні доповідають безпосередньо владіміру путіну.

Про це у Twitter повідомляє Міністерство оборони Великобританії з посиланням на розвідку.

Розвідка згадує нещодавні повідомлення російських ЗМІ про те, що через проблеми, з якими стикається росія у війні проти України, Шойгу тепер відсторонений від російського керівництва, а оперативні командувачі безпосередньо інформують президента путіна про хід війни.

Як стверджують у Міноборони Британії, російські офіцери та солдати, які мають власний досвід війни, ймовірно, регулярно висміюють Шойгу за його неефективне керівництво, оскільки прогрес росії зупинився.

"Ймовірно, Шойгу довго намагався подолати свою репутацію людини, яка не має значного військового досвіду, оскільки більшу частину своєї кар’єри він провів у будівельному секторі та в Міністерстві надзвичайних ситуацій", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за інформацією Міноборони Британії, указ путіна про збільшення чисельності армії навряд чи принесе суттєвий прогрес у посиленні бойової потужності росії в Україні, оскільки рф вже втратила багато військових, а охочих йти на контракт дуже мало.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності