• Головна
  • Війна
  • Українська армія — одна з перших у Європі — Мельник

Українська армія — одна з перших у Європі — Мельник

Українська армія — одна з перших у Європі — Мельник

Вона на практиці підтвердила свою боєздатність

Збройні Сили України — це один із тих факторів, який додає нам впевненості у нашій майбутній перемозі.

Про таке в ефірі "Радіо НВ" сказав керівник програм зовнішньої політики і міжнародної безпеки “Центру Разумкова” Олексій Мельник.

Він каже, що ніколи не поділяв точки зору тих, хто ще до війни вважав, що українська армія нічим не відрізняється від радянської.

"Хотів би процитувати міністра оборони Олексія Резнікова, коли він говорить про те, що одним із прорахунків наших західних партнерів було те, що вони оцінювали ЗСУ як маленьку радянську армію, а російські збройні сили — як велику радянську армію", — говорить Олексій Мельник.

Він зазначає, що "завдяки" війні українська армія зробила колосальний стрибок, щоб стати на 100% відповідною до найкращих армій НАТО.

"Ми, на сьогоднішній день, вже можемо говорити про те, що українська армія, можливо, займає одне з перших місць у Європі. Українська армія — єдина армія, яка може на практиці підтвердити свою високу боєздатність. Ми можемо пишатися ЗСУ. Наші Збройні Сили — це один із тих факторів, який додає нам впевненості в нашій майбутній перемозі", — зауважує Олексій Мельник.

Нагадаємо, за добу 25 серпня українські військові ліквідували 400 окупантів. Також військові знищили 7 танків, а бійці львівської тероборони отримали нагороди від Головнокомандувача ЗСУ. Крім того, військовий експерт Олег Жданов каже, що українські військові починають досягати такого рівня завдавання втрат російським військам, що окупанти не встигають поповнювати свої втрати.

  Читайте також:

  

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності