• Головна
  • Війна
  • Перша жертва війни — це правда — Мельник про російську пропаганду

Перша жертва війни — це правда — Мельник про російську пропаганду

Перша жертва війни — це правда — Мельник про російську пропаганду

Російська пропаганда починає сама себе з’їдати

Керівник програм зовнішньої політики і міжнародної безпеки “Центру Разумкова” Олексій Мельник каже, що часом бачить у звітах про війну від зарубіжних партнерів те, що вони не можуть підтвердити дані, надані російською стороною. І це нагадує вислів, що "перша жертва війни — це правда".

Про таке він сказав в ефірі "Радіо НВ".

"Звичайно, що українська сторона теж не розкриває всю інформацію. Але, знову ж таки, якщо порівнювати з пропагандою, яка має місце під час війни з обох сторін, то російська вже просто сама себе починає з’їдати", — зауважує Мельник.

Водночас він нагадує, що росія зазнає величезних втрат у війні. А щодо заяв окупантів про те, що "в них все йде за планом", то, за словами Мельника, нещодавно Шойгу вкотре визнав, що росіяни вимушені коригувати свої плани.

Нагадаємо, військовий експерт Михайло Жирохов каже, що пропаганда росії про безпечний Крим зруйнована. Також російська пропаганда поширювала інформацію про марність витрат на відбудову України. А військовий експерт Олег Жданов вважає, що росія стала заручницею власної пропагандистської машини.

Читайте також:

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності