• Головна
  • Війна
  • “У нього є на це підстави”, — Мельник про слова міністра оборони щодо новин із фронту

“У нього є на це підстави”, — Мельник про слова міністра оборони щодо новин із фронту

“У нього є на це підстави”, — Мельник про слова міністра оборони щодо новин із фронту

Приємно чути такі заяви

Керівник програм зовнішньої політики і міжнародної безпеки “Центру Разумкова” Олексій Мельник вважає, що міністр оборони Олексій Резніков має підстави говорити про те, що до кінця року українці матимуть хороші новини щодо ситуації на фронті. Про це він сказав в ефірі "Радіо НВ".

“Міністр оборони, звичайно, володіє значно більшим об’ємом інформації. І дуже приємно чути подібні заяви від міністра оборони. Вочевидь, у нього для цього є всі підстави. І ми йому маємо бути за це вдячні. Не лише за ці заяви, але й за те, що робить він особисто та Міністерство оборони загалом. Якщо ми розглядаємо ключові фактори успіхів, які на сьогоднішній день має Україна та ЗСУ, то один із них — саме робота Міністерства оборони", — зазначив Олексій Мельник.

Додамо, міністр оборони Олексій Резніков в інтерв’ю військовому телебаченню заявив, що до кінця цього року українці матимуть хороші новини щодо ситуації на фронті.Нагадаємо, генерал-лейтенант у відставці та екскомандувач сухопутних військ США у Європі Бен Годжес сказав, що війна в Україні може завершитися до кінця року. І назвав обставини, за яких це можливо. Читайте також:

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності