Росіяни вразливі — генерал-лейтенант Годжес

Росіяни вразливі — генерал-лейтенант Годжес

Вони не можуть захистити свої тили

Росіяни насправді не знають, що трапилося на аеродромах та залізницях у Криму. Вони, звісно, стверджуватимуть, що це був нещасний випадок чи пожежа. Адже для них принизливо визнати, що українці можуть завдавати удари по Криму.

Таку думку в інтерв’ю для Deutsche Welle висловив генерал-лейтенант у відставці та екскомандувач сухопутних військ США у Європі Бен Годжес.

Він також каже, що росіяни не можуть захистити свої тили. І через це вони дуже вразливі.

"Ви, напевно, знаєте, що під час Другої світової війни на східному фронті німецький вермахт повинен був виділяти близько сотні тисяч солдат лише задля охорони залізниць в Україні та Білорусі. Адже потрібно було захищати логістику. У росіян немає достатньої кількості людей та можливостей навіть для цього. Це показує, що вони вразливі. Це також підкреслює, що їхня логістична система виснажена", — вважає генерал армії США.

 А ще окупанти не мають можливості змінювати зброю. Для них зараз це надскладне завдання. 

"Уявіть собі сучасну гаубицю, артилерійську або ракетну установку. Там потрібно багато запчастин, усі вони потребують обслуговування. Всі ці деталі мусять бути в наявності. Все це, звісно, тягар для дуже тендітної та вразливої логістичної системи", — каже Бен Годжес.

Нагадаємо, військовий експерт Михайло Жирохов каже, що вся логістика в росіян опирається на залізницю. Він також зазначає, що найефективніше знищувати стрілки залізничних колій, адже ці елементи  потребують тривалого відновлення.

Читайте також:

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності