• Головна
  • Війна
  • Російські військові не встигають поповнювати втрати — Жданов

Російські військові не встигають поповнювати втрати — Жданов

Російські військові не встигають поповнювати втрати — Жданов

Українські військові починають досягати такого рівня завдавання втрат російським військам, що окупанти не встигають поповнювати свої втрати.

Про це в ефірі Lviv.Media розповів військовий експерт Олег Жданов.

"На сьогоднішній день, я так розумію, ми починаємо досягати такого рівня нанесення втрат російським військам, коли вони не встигають поповнювати ці втрати, ні в техніці та в озброєнні, ні в особовому складі", — розповів експерт.

Зокрема, в особовий склад набирають не підготовлених бійців, а просто людей, які проходили раніше службу в силових структурах або у збройних силах росії.

Також у російській армії стає дедалі гірша морально-психологічна ситуація. Зокрема, в армії процвітає корупція.

"Є випадки постійного обманювання з грошима, корупція процвітає і в окопах в російській федерації. Росте незадоволеність серед солдатів, тому що офіцери не подають дані для їх повноцінної виплати, як їм обіцяли", — зазначив Олег Жданов.

Окрім того, експерт зауважує, що командири не хочуть відпускати військових ні після закінчення контракту, ні за власним бажанням.

"Ситуація складається так, що це квиток в один кінець. Поки тебе не поранять або не вб’ють, ти з цієї війни не поїдеш, і це деморалізує особовий склад", — додав експерт.

Також Олег Жданов наголошує, що єдиним боєздатним ядром у російській армії є найманці. Так, їм платять набагато більше грошей, ніж звичайним російським військовим.

Більше про нову зброю від західних партнерів та черговий обстріл Антонівського мосту дивіться в ефірі із військовим експертом Олегом Ждановим на Lviv.Media.

Нагадаємо, за минулу добу, 22 серпня, українські військові ліквідували 150 окупантів. Також російська армія стала меншою на 2 танки, 8 броньованих машин та 1 артилерійську систему. Крім того, ЗСУ знищили два БПЛА, дві крилаті ракети та одну автомобільну техніку.

Читайте також: 

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності