• Головна
  • Війна
  • Бойовики "ЛНР" відмовляються воювати у Донецькій області

Бойовики "ЛНР" відмовляються воювати у Донецькій області

Бойовики "ЛНР" відмовляються воювати у Донецькій області

Існує умовний поділ між бойовиками на "донецьких" та "луганських".

Бойовики "ЛНР" відмовляються воювати на території Донецькій області. Тому Росії все важче проводити "приховану мобілізацію" на тимчасово окупованих територіях.

Про це повідомили у Центрі протидії дезінформації при РНБО.

Там пояснили, що існує умовний поділ між бойовиками на "донецьких" та "луганських". І останні вважають, що їх військовий борг вже виконаний. Тож Донецьку область повинні визволяти самі ж «донецькі». З аналогічною мотивацією бойовики ОРДО влаштували бунт та відмовилися воювати за "ЛНР".

Друга причина відмов - великі втрати. "Добровольці" з окупованих територій на собі переконалися, що росія використовує їх як "гарматне м'ясо". Їх відправляють на передову для розкриття українських позицій далеко за межі своїх областей як «другий сорт». За ними йдуть штурмовики російської армії.

Та на відміну від російського контрактника, за смерть мобілізованого в ОРДЛО виплачують копійки.

"Тому спроби РФ компенсувати втрати шляхом "тихої мобілізації" в ОРДЛО отримають все більш рішучий спротив", - зазначають в РНБО.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованій Луганській області росіяни платять по 60 тисяч рублів за інформацію про місцеперебування чоловіків.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності