• Головна
  • Війна
  • Удар по Вознесенську: росіяни могли поцілити у Південноукраїнську АЕС

Удар по Вознесенську: росіяни могли поцілити у Південноукраїнську АЕС

Удар по Вознесенську: росіяни могли поцілити у Південноукраїнську АЕС

Уламки ракети виявили в зоні спостереження станції

Сьогодні, 20 серпня, росіяни вдарили ракетами по місту Вознесенськ у Миколаївській області. Воно розташоване поблизу Південноукраїнської АЕС, а уламки ракети виявили в зоні спостереження станції. Тож не виключено, що ракета цілила саме в цей об’єкт.

Про це повідомили в "Енергоатомі".

“Сам факт обстрілу зони спостереження Південноукраїнської АЕС є черговим цинічним актом ядерного тероризму росії”, — зазначили у компанії.

Вони додали, що окупанти намагалися захопити Південноукраїнську АЕС ще на початку березня. Тоді спроба виявилася невдалою, адже ЗСУ зупинили загарбників. У цей час саме поблизу Вознесенська співробітники СБУ затримали трьох російських військових, які ховалися в покинутих будівлях. Всі троє входили до складу угруповання, яке планувало захоплення станції.

“Відтоді загарбники просто безжально гатять по південному регіону України, руйнуючи його інфраструктуру та не жаліючи людей”, — кажуть в "Енергоатомі".

Нагадаємо, російські війська вдарили по житловій багатоповерхівці у Вознесенську. Наразі відомо про 9 поранених, з них четверо — діти.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності