• Головна
  • Війна
  • Переміщення літаків з Криму на запасні аеродроми дає нам перевагу в часі – Маломуж

Переміщення літаків з Криму на запасні аеродроми дає нам перевагу в часі – Маломуж

Переміщення літаків з Криму на запасні аеродроми дає нам перевагу в часі – Маломуж

Росія втрачає в наступальному потенціалі

Те, що росія після вибухів у Криму переміщує свої літаки на запасні аеродроми, дає Україні перевагу в часі. А росія втрачає у своєму наступальному потенціалі.

Таку думку в ефірі Радіо Свобода висловив голова зовнішньої розвідки України 2005-2010 рр. генерал армії України Микола Маломуж, коментуючи події в  Криму.

"Переміщаючи літаки та ракетні комплекси на дальші території, а тим більше засоби доставки боєприпасів, які треба підвозити, ми раніше їх виявляєтимемо, ідентифікуватимемо та наноситимемо удари.  Або на територіях ще контрольованих росією, або на підльоті до наших об'єктів - міст, сіл, житлових комплексів, тощо", - каже Микола Маломуж.

Все це дає українським збройним силам перевагу в часі. І дозволяє ефективніше  використовувати системи ППО, радіолокаційні станції та новітні засобіи, зокрема HIMARS.

Нагадаємо,18 серпня в Криму на військовому аеродромі Бельбек у Криму пролунали вибухи. А також палав військовий об’єкт росіян -  аеродром у Міжводному. Військовий експерт Михайло Жирохов вважає що будь-які дії в Криму, окрім тактичних військових досягнень, приносять колосальний медійний успіх. Додамо, що за вибухами на військовій базі у Травневому в тимчасово окупованому Криму, що сталися 16 серпня, стоїть “елітний український підрозділ”. Також над військовою авіабазою у селищі Гвардійське Сімферопольського району Криму стояли  клуби чорного диму. Раніше у міністерстві оборони росії заявили, що причиною вибухів на складі під Джанкоєм в окупованому Криму була диверсія. А Микола Маломуж вважає події в Криму морально-політичним провалом росії.

 

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності