• Головна
  • Війна
  • Росія може вдатись до провокацій, щоб схилити нас до перемовин — експерт

Росія може вдатись до провокацій, щоб схилити нас до перемовин — експерт

Це може бути інцидент на ЗАЕС

Окупанти можуть спровокувати кризу, наприклад, інцидент на Запорізькій АЕС, щоб змусити Україну до перемовин.

Таку думку 18 серпня в ефірі "Радіо НВ" висловив військовий експерт, представник організації “Інформаційний опір”, військово-політичний оглядач Олександр Коваленко.

Він зауважив, що зараз через свої інформаційні майданчики рф розповсюджує фейк, що, нібито, ЗСУ готують "провокацію". Проте у світі цьому вже ніхто не вірить.

"Ця інформація виключно для споживачів  інформаційного “фастфуду” у самій росії. Увесь світ знає, хто є головною загрозою, і хто використовує ці методи шантажу", — каже Олександр Коваленко.

Він також зазначає, що за територією України постійно спостерігають.

"За Україною спостерігають не лише на рівні журналістів. Спостерігають із космосу, розвідувальна інформація, супутники, які наразі знаходяться на території України. Інформація постійно поступає майже кожній країні, яка має супутники. Тому, коли в рф кажуть, що, нібито, ЗСУ обстрілюють ЗАЕС, вони що, не розуміють, що кожен цей пуск фіксується супутниками спостереження в Пентагоні, в Брюсселі? Всі знають, хто здійснює ці обстріли", — зазначає експерт.

Нагадаємо, 18 серпня стало відомо, що Сергій Притула та його фонд придбали супутник для Збройних Сил України за гроші, які українці зібрали на “народний байрактар”.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності