Логістика окупантів біля Ізюма значно порушена

Вони намагаються її відновити

На Ізюмському напрямку немає затишшя. Там продовжуються обстріли.

Про це каже кореспондент “Радіо Донбас. Реалії” Сергій Горбатенко.

За його інформацією, впродовж декількох днів був знищений один зі складів боєприпасів російських військ біля Ізюма, а також база з особистим складом окупантів. Окрім того, раніше українські військові звільнили селище Дібрівне. Тому російські війська зараз намагаються налагодити логістику на цій території.

"Логістика окупантів значно порушена поблизу Ізюма. Вони намагаються все це якось компенсувати. Я б не сказав, що там є затишшя. Якщо і є затишшя, то це перед черговою бурею", — зазначає Сергій Горбатенко.

Він також каже, що протягом декількох тижнів можна спостерігати, як російські військові перекидають особовий склад на південь, на Херсонський напрямок.

"Люди, які проживають в окупованих Ізюмі та Лимані, говорять про те, що кількість російських військових там значно зменшилася. Це по-перше. По-друге, українські військові починають потроху звільняти зайняті російськими військами селища. Тому російським військам потрібно якось стримувати фронт, стримувати лінію оборони. Чого саме від цього очікувати — невідомо. Обстріли мирних міст не припинятимуться. Можливо, українським військовим вдасться звільнити низку населених пунктів", — зазначає кореспондент.

Нагадаємо, військовий експерт Сергій Грабський вважає, що противник не відмовиться від Ізюма. Адже там проходить єдиний для окупантів комунікаційний напрямок, який іде через Вовчанськ, Великий Бурлук та Куп’янськ.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності