• Головна
  • Війна
  • Кримський міст має бути знищений — Подоляк розповів про плани щодо півострова

Кримський міст має бути знищений — Подоляк розповів про плани щодо півострова

Кримський міст має бути знищений — Подоляк розповів про плани щодо півострова

У найближчі 2-3 місяці можуть статися нові атаки у Криму

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк розповів, що такі об'єкти, як Кримський міст, мають бути знищені, та спрогнозував нові вибухи на півострові у найближчі місяці.

Про це Подоляк сказав 16 серпня у коментарі The Guardian.

За його словами, Україна розглядає Кримський міст, що сполучає окупований півострів із територією росії, як законну військову ціль.

"Це незаконне будівництво і головні ворота для постачання російської армії в Крим. Такі об’єкти мають бути знищені", — пояснив Подоляк.

Він додав, що стратегія українського контрнаступу полягає в тому, щоб "створити хаос всередині російських військ". Для цього знищуються ланцюги постачання, матеріально-технічне забезпечення, склади боєприпасів та інші військові об'єкти.

Подоляк припустив, що відповідальними за атаку на військову авіабазу 9 серпня є партизани. Він відкинув припущення, що вибухи були наслідком нещасного випадку.

Крім того, він прогнозує, що у найближчі 2-3 місяці можуть статися нові подібні атаки.

"Я, безумовно, погоджуюся з російським міноборони, яке прогнозує більше подібних інцидентів у найближчі два-три місяці. Я думаю, ми можемо побачити більше таких випадків", — наголосив Подоляк.

Читайте також:

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності