• Головна
  • Війна
  • Розстріляли всю сім'ю: біля Бучі знайшли тіло вбитого окупантами цивільного мешканця

Розстріляли всю сім'ю: біля Бучі знайшли тіло вбитого окупантами цивільного мешканця

Розстріляли всю сім'ю: біля Бучі знайшли тіло вбитого окупантами цивільного мешканця

На Київщині правоохоронці виявили ще одне тіло вбитого окупантами мирного чоловіка. Ним виявився 58-річний мешканець Бучанщини.

Про це повідомляє начальник Головного управління Нацполіції у Київській області Андрій Нєбитов.

"Машину 58-річного жителя Бучанщини та його сім‘ї війська російської федерації обстріляли в кінці лютого, коли мирні мешканці намагались евакуюватись з окупованого району Київської області", — йдеться у повідомленні.

Трагедія сталась на дорозі між селами Здвижівка та Блиставиця. Внаслідок обстрілу загинув голова родини, його дружина та 17-річний син. Куля потрапила в голову і 5-річної дівчинки Анастасії, однак дитину врятували лікарі.

Зазначається, що на початку квітня правоохоронці знайшли тіла двох членів цієї родини.

"15 серпня ми знайшли і оглянули третє тіло. Це ще один кривавий воєнний злочин армії російської федерації", — наголосив Нєбитов.

Нагадаємо, в місті Буча, що біля Києва, російські нелюди вбивали мирне населення. Людям стріляли в потилиці, катували цілі сім’ї, розстрілювали у братських могилах, гвалтували та знущалися. Місто було в окупації росіян майже місяць. Свою історію у новому випуску “24.02: Життя після” розповіла бучанка Олена.

Можливо, пропустили:

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності