• Головна
  • Війна
  • ЮНІСЕФ призупиняє реєстрацію на грошову допомогу для українців

ЮНІСЕФ призупиняє реєстрацію на грошову допомогу для українців

ЮНІСЕФ призупиняє реєстрацію на грошову допомогу для українців

Пауза необхідна для опрацювання заявок та здійснення виплати родинам, які подали заявки після 15 червня

З 23:00 14 серпня ЮНІСЕФ тимчасово призупинив реєстрацію на програму грошової допомоги "Спільно".

Про це йдеться на сайті ЮНІСЕФ.

Пауза необхідна для опрацювання заявок та здійснення виплати родинам, які подали заявки після 15 червня і досі не отримали допомогу. Взяти участь у програмі могли родини, які мають трьох і більше дітей до 18 років, або мають принаймні одну дитину з інвалідністю до 18 років.

Допомога надається сім'ям у будь-якому регіоні України незалежно від того, чи мають вони статус внутрішнього переселенця. Взяти участь можуть родини, які не отримували будь-яку іншу грошову допомогу від ЮНІСЕФ чи іншої міжнародної гуманітарної організації після 24 лютого.

Сума грошової допомоги на місяць становить 2 220 грн на кожного члена сім’ї, але не більше як на п’ятьох людей. Родина отримує одноразову виплату за три місяці на вказаний у заявці банківський рахунок.

Заявки, подані до 23:00 14 серпня, будуть опрацьовані. Усі заявки проходять два етапи відбору:

  • технічний відбір, тобто перевірка, чи наявні всі обов’язкові дані без помилок. Якщо проходите технічний відбір, отримаєте SMS із підтвердженням;
  • далі відібрані заявки перевіряють на відповідність критеріям програми. Якщо родина відповідає критеріям програми, буде нарахована допомога на вказаний у заявці рахунок.

Додамо, програму "Спільно" ЮНІСЕФ запустив разом із Міністерством соцполітики. Станом на 10 серпня у межах програми надали допомогу понад 112 000 родинам, які виховують 331 000 дітей, зокрема 33 000 — діти з інвалідністю.

Загалом ЮНІСЕФ допоможе до 265 000 родин у межах програми. Про відновлення реєстрації повідомляють окремо.

Читайте також:

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності